Kezdés

Kereskedési számlák: Az arbitrázs stratégiák tilosak. FXCM a saját belátása szerint határozza meg, hogy mi felel meg arbitrázs stratégiának. A kereskedési számlák spreadet és felárat kínálnak. A spreadek változóak és késedelemnek vannak kitéve. Az FX és CFDk tőkeáttétele instrumentumonként váltakozik. A tőkeáttétel a főbb devizapárok esetén 30:1; nem főbb devizapárok, arany és főbb indexeknél 20:1, árucikkek (aranyat kivéve) és a nem főbb tőzsdei indexek esetén 10:1 és a kriptovalutáknál 2:1.

Az ügyfelek kereskedéseinek végrehajtásakor az FXCM többféleképpen kompenzálható, ami magába foglalja, de nem kizárólagosan: a spreadeket, a fix lot méret alapján számított jutalékokat pozíció nyitáskor és záráskor, a felár felszámítását a likviditás providerektől kapott spreadekre bizonyos számlatípusok esetén, valamint a rollover felár felszámítását, stb.

Az FXCM minden kereskedési ügyletének a partnere. Az FXCM a likviditás providerek készletéből összesíti az eladási és a vételi árakat, és az FXCM platformján történő Forex/CFD kereskedések végső partnere. Megjegyzés: A likviditási szolgáltatókkal kötött szerződéses kapcsolatok az FXCM Csoporton keresztül konszolidálódnak, amely pedig biztosítja a technológiát és az árképzést a csoport leányvállalatainak.